Isıas Otelde düzenlenen iftar yemeğine ATSO Başkanı Mustafa Uslu, Meclis Başkanı Mehmet Hanifi Bereket, ATSO Başkan Yardımcısı Mehmet Eroğlu, yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve oda personelleri aileleriyle birlikte katıldı. ATSO Başkanı Mustafa Uslu, davetlilerle yakından ilgilendi.

İftar öncesi kısa bir konuşma yapan ATSO Başkanı Mustafa Uslu, uzun zaman sonra Ramazan ayında iftar yemeğinde beraber olduklarını belirterek, "Bereket rahmet dolu Ramazan günlerinin sonuna yaklaşıyoruz.  Ramazan ayı;  bolluk, bereket, sabır ve hayır ayı olmasının yanı sıra, aynı zamanda toplumda insani ilişkileri güçlendiren bir aydır. Toplumsal barış, huzur ve güvenliğin yolu insanların birbirine duyduğu saygıyı yükseltmesinden geçmektedir. Ramazan'ın manevi değeri, iftar yemeklerinin dostluk havası; bizlere köklerimizi hatırlatmaktadır. Ramazan'ın getirdiği dostluk, kardeşlik ve sevginin yıl boyu devam etmesini, tüm insanlığı kapsamasını diliyorum. Meclis üyelerimizle bir araya geliyorduk ancak ailelerimizin de tanışması ve kaynaşması amacıyla bu iftar yemeğini düzenledik. Bunu sürekli hale getirerek birlikteliğimizi arttırmalıyız. Odamızı kurumsallaştırırken bir yandan da üyelerimiz arasındaki bağları kuvvetlendirmeliyiz. Davetimize katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.