Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurul Başkanı Mustafa Uslu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkan Yardımcısı ve İstanbul Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar'ın kalp krizi geçirerek vefat etmesinden ötürü derin üzüntü duyduğunu bildirdi.

TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve İTO Yönetim Kurulu Başkanı Çağlar'ın vefatına ilişkin bir taziye mesajı yayımlayan Başkan Uslu, Türk iş dünyasının önde gelen temsilcilerinden İbrahim Çağlar'ın bugüne kadar üstlendiği görevlerle ülkemize ve İTO'ya büyük katkılar sağladığını dile getirdi.

Uslu, “İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar’ın vefatını üzüntüyle öğrendik. İş dünyasının önemli bir ismini kaybettik. Üzüntülü olduğumuzu belirtmek isterim. Bu vesileyle Sayın Başkanımıza Allah’tan rahmet, ailesine sabır diliyoruz. Yıllardan beri TOBB’un ve İstanbul Ticaret Odasının önemli kademelerinde görev yapmış aktif bir arkadaşımızdı. Tüm oda-borsa camiasına başsağlığı diliyorum” dedi.