Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası tarafından üyelerin kurumsallaşması amacıyla “Etkili İletişim ve İkna Teknikleri Eğitimi” verildi. Eğitime konuşmacı olarak Yrd. Doç. Dr. Aril Cansel katıldı.

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası’nın yürüttüğü “ATSO Üyelerini Kurumsallaştırıyor” projesi kapsamında ATSO üyelerine yönelik bir dizi eğitimler düzenlendi. Belirli tarihlerde düzenlenen üç eğitimde “Etkili İletişim ve İkna Teknikleri Eğitimi”, “Kurum Kültürü ve Hizmet Bilinci Eğitimi” ve “Etkin Takım Çalışması Eğitimi” konuları işlendi.

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonunda gerçekleştirilen seminere ATSO üyeleri katıldı. Seminerde ATSO üyelerine iletişim ile ilgili bilgiler veren Cansel; “İletişim dediğimiz şeyde her kapıyı açan gülümsemektir. Ortak noktayı bulursanız insanlara malı daha kolay satarsınız. Herkes sevilmek ister, herkes özel olmak ister. Müşterinize özel olduğunu hissettirirseniz sizi ziyaret eder. Müşteri ilişkilerinde başarılı olmak için her insan değerlidir düşüncesini benimseyiniz. Dengeli ve adaletli davranınız. Güven yaratınız ve verici olunuz. Samimiyetle yaklaşınız. Olumlu olunuz ve daima gülümseyiniz. Saygıyı ve belirli bir düzeyi eksik etmeyiniz. Bunun yanında göz teması da önemlidir” dedi.