Gaziantep Ticaret Odası'nın Avrupa Birliği desteğiyle finanse ettiği, Gaziantep Bölgesel Endüstriyel Tasarım ve Hibrit Modelleme Merkezi (GETHAM) projesinin tanıtımı Adıyaman'da gerçekleşti.
Odamızın desteğiyle düzenlenen toplantıya üyelerimizin katılımı sağlandı. Bölge için büyük bir önem arz eden tasarım ve ürün geliştirme konusunda, KOBİ ve girişimcilerin endüstriyel tasarım ve ürün geliştirme kapasitelerini attırmak suretiyle onların rekabet edebilirliğini arttırmak, inovasyon kabiliyetlerini geliştirmek ve bölgede tasarım kültürünün gelişmesine katkıda bulunmaya yönelik proje çalışmaları yapılacağı kaydedildi.
Toplantıda ayrıca, Bölge firmalarının Ulusal ve Uluslararası Fuarlara katılımını sağlayarak projenin ileri safhasında tasarım modelleme kümelenmesi gerçekleştirmenin ipuçları arandı. Toplantı, katılımcıların karşılıklı görüşlerini bildirmesiyle sona erdi.