Adıyaman’ın ilk AVM’sinin açılışına katılmak üzere Adıyaman’a gelen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu Adıyaman programı kapsamında Vali Nurullah Naci Kalkancı’yı makamında ziyaret etti.
Vali Nurullah Naci Kalkancı’yı ziyaretinde TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na TBMM Başkanvekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Milletvekilleri Adnan Boynukara, Halil İbrahim Fırat, Salih Fırat, Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, İl Emniyet Müdürü Metin Alper ile Ticaret ve Sanayi odası Başkanı Mustafa Uslu eşlik etti.
TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Nurullah Naci Kalkancı, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na Adıyaman’a has el işi bir adet halı seccade armağan etti.
Huzur kenti Adıyaman’da bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ise, Vali Nurullah Naci Kalkancı’ya Dresden ve Vatikan’da bulunan Dede Korkut hikâyelerinin orijinal nüshalarının tıpkı basımı olan bir kitap hediye etti.
Valilik Ziyaretinin ardından TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Vali Nurullah Naci Kalkancı ve Adıyaman Milletvekilleri ile birlikte Ticaret Borsası ile Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığını ziyaret ederek işadamlarıyla bir araya geldi.