Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odasında yeni dönemde görev alacak isimlerin belirleneceği seçimler yapıldı.

01 Nisan 2018 tarihinde Odamız hizmet binasında yapılan seçim saat 09:00’da başlayıp 17:00’de sona erdi. Toplam 2.298 seçmen üyenin oy kullanacağı 18 Meslek Komitesi için yapılan seçimlere iş adamları ve sanayiciler büyük ilgi gösterirken, Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Uslu’nun listesi toplam 18 seçim sandığından 15’in de galip geldi.

Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu, seçim sonrası yaptığı açıklamada, “Bu seçimimizin ilimize, ülkemize ve ekip arkadaşlarıma hayırlı olmasını diliyorum. Hepimiz ilimiz için, ülkemiz için odamız da yapmamız gerekenleri yapacağız.1 Nisan tarihiyle bilindiği gibi Türkiye’nin birçok yerinde bu seçim süreci başlamıştı. Adıyaman’da, da sektör temsilcilerimizin seçimi oldu. Odamızda 18 Meslek grubunda görev yapan 109 Meslek komitesi üyemiz ile 45 meclis üyemizin seçimleri bugün gerçekleşti. Benimle birlikte beyaz oy pusula dediğimiz grupla 18’inin 15’ini, aldık, geriye kalan 3 tanesini de diğer arkadaşlarımız aldı. Netice itibariyle seçmenin iradesi seçim sandığına yansımaktadır. Herkesin sonuçlara saygı göstermesi gerekmektedir. Sandık demek, irade demektir, sandık demek demokrasi demektir. Dolayısıyla sandıktan çıkan sonuç ne olursa olsun herkesin öpüp başına koyması lazım” dedi.
Tek amaçlarının Adıyaman’a, hizmet olduğunu dile getiren Uslu, “Bundan sonra Adıyaman’ımıza neler katabiliriz onu düşünmemiz lazım. Biz şuna, buna hiç dinlemeden yani kim ne diyorsa desin biz kendi işimize bakarız ama burada yine 3. Dönem Adıyaman halkının, Adıyaman’da, katma değer üreten insanların bizleri tercih etmiş olması, hakikatten beni daha çok borçlandırdıklarını düşünüyorum. Bizler bu memlekete hizmet etmek için varız. Herkese hayırlı ve uğurlu olsun” diye konuştu.