Odamız üyeleri, “TOBB Nefes Kredisi”nden faydalanmak için Ziraat Bankası, Denizbank, Halk Bankası, ve Vakıfbank’ın Adıyaman’da bulunan tüm şubelerine başvuruda bulunarak, nefes kredisinden faydalanabilecekler.
İçinde bulunduğumuz ekonomik süreçte KOBİ’lerin en büyük sorunlarından birisi de finansmana erişimde yaşanan sıkıntılar ve enflasyonun çok üzerinde kredi faizleridir. Bu nedenle, Ülke ekonomisinde önemli yer tutan Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerin (KOBİ) finansman sorunlarının giderilmesine katkı sağlamak üzere TOBB, “TOBB Nefes Kredisi” adı altında yukarıda adı geçen Bankalar ile bir protokol imzalamıştır.

Bu protokolün hedef kitlesi olan odamız üyeleri, Ziraat Bankası, Denizbank, Halk Bankası, ve Vakıfbank’ın Adıyaman’da bulunan tüm şubelerinden başvuruda bulunabilirler.

Tüm üyelerimize önemle duyurulur.