Üyelerine daha iyi ve kaliteli hizmet sunmak adına ISO 9001-2008 Kalite Yönetim Sistemine geçen Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası, belgelendirme denetiminden geçti.
5174 sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Kanunu ve yasal çerçeveler içinde üyelerine kaliteli hizmeti sunabilmek için çalışmalarını aralıksız sürdüren Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası, Genel Sekreter Naim Harputluoğlu ve Akreditasyon Sorumlusu Berna Karaaslan’ın katılımıyla TSE EN ISO 9001-2008 Kalite Yönetim Sistemi uygulamaları belgelendirme denetiminden geçti.
Yapılan denetimde Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası’nın 2013 yılından bu yana sahip olduğu ve akreditasyon sisteminin de temelini teşkil eden ISO 9001-2008 Kalite Yönetim Sistemi’nin uygulamalarını detaylı olarak tetkik edildi. Mevcut uygulamaların yanı sıra üyelerimize sunulan hizmetin kalitesinin sürekli biçimde iyileştirilmesine yönelik görüş ve önerilerinde ele alındığı olağan belgelendirme denetimi Türk Loydu Yönetim Sistemleri Deneticisi Oğuz Aksu tarafından yapıldı.