Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni Yönetim Kurulu, ilk toplantısını gerçekleştirerek aralarında görev dağılımı yaptı.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen seçimle birlikte üçüncü kez Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilerek güven tazeleyen Mustafa Uslu, yeni yönetimiyle ilk toplantısını gerçekleştirdi. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu başkanlığında yapılan toplantıya, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Eroğlu, Nuri Günaydın, Ahmet Metin Günay, Mehmet Emin Güleş, Adnan Kırıkdaş, Ejder Bozkurt, Hacı Dikmen, Ramazan Çakmak ve Abdurrahman Yargucı katıldı.

Toplantıda, ayrıca görev dağılımı da gerçekleştirildi. Yapılan değerlendirmede, Mehmet Emin Güleş ve Ahmet Metin Günay Başkan Yardımcılığı görevine getirilirken, Atilla Duranay da yeni yönetimde muhasip olarak görev aldı.

Verilen güvene layık olmaya çalışmak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade eden ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu, “İnşallah bizi bu makamlara tekrar layık görenlere karşı mahcup olmayacağız. Gerçekleştirdiğimiz hizmetlerimizde, faaliyetlerimizde bizlerin yanında olan herkese tek tek teşekkür ediyorum. Dün olduğu gibi yine tüm kesimle uyumlu çalışmalarımızı artırarak devam ettireceğiz. Amacımız, Adıyaman’a hizmet etmek. Yeni dönemde de beraberliğimizi muhafaza edip, güçlendirerek Adıyaman’ımıza daha verimli çalışmalar sunmaya çalışacağız. Biz güçlü ve geniş bir aileyiz. Birlik ve beraberliğimiz olduğu sürece önümüzdeki tüm engeller kalkacaktır. Bu çatı altında her zaman ifade ettiğim gibi, bu güzel şehrimizi layık olduğu yere taşımak adına elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.