Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu ve beraberlerindeki heyet, Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu’ya bir ziyaret gerçekleştirdi.
CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere CHP İl Başkanı Deniz Çakmak, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Buluş, Kâhta İlçe Başkanı Mehmet Şah Çoban ve CHP Adıyaman Gençlik Kolları Başkanı Abuzer Hazar ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Ticaret Sanayi Odası Başkanlığını ziyaret ettiler.
Ziyarette, ilimizin mevcut ekonomik, ticari ve sanayi potansiyeli ile yerel gündem konuşuldu.
Sohbet ortamında gerçekleşen ve CHP İl Başkanı Deniz Çakmak’ın da hazır bulunduğu ziyaret, yaklaşık yarım saat sürdü.