ATSO Adıyaman Tanıtım Günlerinde Stant Açtı

Adıyaman Emperador Tanıtım Günlerinde Mermeri Büyük İlgi Gördü

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) İstanbul Yenikapı Fuar ve Etkinlik Alanında Adıyaman Dernekler Federasyonu (ADIFED) ve Adıyamanlılar Vakfı tarafından organize edilen Adıyaman Tanıtım Günlerinde stant açtı.

Adıyaman’ın tanıtımına büyük önem veren ATSO katıldığı tanıtım günleri ve fuarlarda, kentteki sanayi ürünlerini sergiliyor. Adıyaman Dernekler Federasyonu (ADIFED) ve Adıyamanlılar Vakfı’nın davetlisi olarak İstanbul Yenikapı Fuar ve Etkinlik Alanında başlayan Adıyaman Tanıtım Günleri’ne katılan ATSO tarafından sergilenen emperador mermeri katılımcıların ilgisini çekti.

ATSO Başkanı Mustafa Uslu, Meclis Başkan Abdulgani Bereket, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Metin Günay ile birlikte standa gelen misafirlere Adıyaman emperador mermerini tanıttı. Mermer İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin önemine vurgu yapan Başkan Uslu, mermerin mamul halde satılmasının ekonomik olarak Adıyaman’a daha çok fayda sağlayacağını ifade etti.

Adıyaman Tanıtım Günleri ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Uslu, yaptığı değerlendirmede Adıyaman’ı dünyanın en önemli ticari merkezlerinden biri olan İstanbul’da temsil ettiklerini vurguladı. Adıyaman’ın İstanbul’da yoğun bir ilgi görmesinin kendilerini mutlu ettiğini dile getiren Uslu, “Standımızda başta vatandaşlarımız olmak üzere, çok sayıda yatırımcıyı ağırladık. Adıyaman Tanıtım Günleri ile ilimizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine katkı sağlayacak gelişmelerin ilk adımlarının atıldığına inanıyorum. İstanbul’da yaşayan vatandaşlarımızın yoğun ilgisine mazhar olduğumuz Adıyaman Tanıtım Günleri’nin düzenlenmesinde emeği geçenlere ve bu organizasyona katılan üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Dört gün sürecek olan etkinliklerde, Adıyaman’ın eşsiz doğası, turizmi, sanatı, sosyal ve kültürel hayatı, ticaret ve sanayisi, her yönüyle ziyaretçilere tanıtılacak.