Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası tarafından üyelere yönelik düzenlenen eğitimler kapsamında “Stres Yönetimi Eğitimi” düzenlendi.

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim Araştırma Merkezi işbirliğiyle düzenlenen “Stres Yönetimi Eğitimi” ATSO’da gerçekleşti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim ve Araştırma Merkezi Eğitim Uzmanı Kübra Öztürk Sever, tarafından verilen eğitim oldukça verimli geçti. Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası personeli ve üyelerinin katılım sağladığı eğitim programında stres nedir, iyi stres-kötü stres, stresin aşamaları, stresin nedenleri, stresin sonuçları, stresle başa çıkma, stres yönetiminde ustalaşmanın ipuçları konularında bilgiler paylaşıldı.

Eğitim programı ilgili bilgi veren ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu; “Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası olarak bu sene planladığımız eğitimlerin dördüncüsünü gerçekleştirdik. Oldukça verimli geçen eğitim sonunda hem personelimiz hem de üyelerimiz iletişimde stres yönetimi konusunda kendilerini geliştirme fırsatı buldular. Planladığımız eğitimler devam edecek. Tüm üyelerimizi bundan sonraki eğitimlere de bekliyoruz” dedi.