Adıyaman Koruma Kurulu üyeleri 2018 Kasım ayı toplantısı dolayısıyla Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası’nda bir araya geldi.

Cumhuriyet Başsavcısı Bozan Çevik’in başkanlığında Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda toplanan Koruma Kurulu üyeleri, çeşitli konuları masaya yatırarak müzakere ettikten sonra karara bağladı.

Başsavcı Çevik, suçtan zarar gören kişilerin suç nedeniyle karşılaştıkları sosyal, ekonomik ve psikolojik sorunların çözümünde yardımcı olmak gerektiğinin altını çizdi. Toplantıda ayrıca Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Adıyaman Türk Kızılay Derneği işbirliğince yükümlülere ve ailelere ayni yardım yapılması, Koruma Kurulu Başkanlığı ve Denetimli Serbestlik Müdürlüğü hizmet binası olarak kullanılmak üzere kamuya ait bina ve eğitim salonu ihtiyacı talebi dile getirildi.