Adıyaman Valisi Aykut Pekmez, Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına iade-i ziyarette bulunarak ilin sanayici ve işadamlarıyla bir araya geldi.

Vali Pekmez’i ATSO hizmet binası girişinde, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Uslu, Meclis Başkanı Abdulgani Bereket ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Karşılama sonrası Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Uslu’nun odasına geçen Vali Aykut Pekmez, ATSO Yönetim Kurulu Üyeleri ile tek tek tanışarak kentin ekonomisi ve sanayisi hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.

Vali Aykut Pekmez’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Uslu, Ticaret ve Sanayi Odasının faaliyetleri ve yürüttüğü çalışmalar hakkında Vali Pekmez’e bilgiler verdi.

Ziyaret sonrası Vali Aykut Pekmez, Ticaret ve Sanayi Odasının hizmet birimlerini gezerek incelemelerde bulundu.