Adıyaman Valisi Aykut Pekmez, Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu ve Başkan Yardımcısı Ahmet Metin Günay, Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim Merkezi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

Gerçekleşen ziyarette Vali Pekmez ve ATSO Başkanı Mustafa Uslu’yu Gaziantep Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi karşıladı. Vali Pekmez ve Başkan Uslu’ya Mesleki Eğitim Merkezi'nin kuruluş aşaması hakkında bilgiler veren GSO Başkanı Adnan Ünverdi, iyi uygulamalar ve bilgi paylaşımına açık olduklarını ifade etti.

İpekyolu Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen Adıyaman Sanayi Geliştirme Merkezi (ASGEM) projesinde GSO-MEM’e benzer bir merkez kurmayı amaçladıklarını dile getiren Vali Pekmez ve Başkan Uslu atölyeleri gezerek GSO Genel Sekreteri Kürşat Göncü’den merkezin işleyişi hakkında bilgiler aldılar.