İpekyolu Kalkınma Ajansı Fizibilite desteği programı kapsamında Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası’nın hazırladığı ‘Mobilya ve Tekstil Tasarım Merkezi’ projesi imzalandı.

İpekyolu Kalkınma Ajansı Fizibilite desteği programı kapsamında Adıyaman’da kurulması planlanan Mobilya ve Tekstil Tasarım Merkezi fizibilite çalışmasının destek sözleşmesi Adıyaman Valisi Aykut Pekmez’in katılımıyla Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Uslu ve İpekyolu Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Burhan Akyılmaz arasında imzalandı.

Projenin hayırlı olmasını temenni eden ATSO Başkanı Mustafa Uslu, mobilya ve tekstil sektöründe üyelerin istifade edebilmesi için hazırlanan projenin önemli olduğunu ifade etti.

İpekyolu Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Burhan Akyılmaz da teknik destek programı kapsamında imzalanan projeyle birlikte Adıyaman’da mobilya ve tekstil sektörlerine yönelik fizibilite çalışmaları yapılacağını belirti.