Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Adıyaman Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi görev dağılımını yaptı ve Ahmet Yolcu’yu İcra Komitesi Başkanı olarak seçti.

27 Şubat 2019 tarihinde Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde yapılan seçim neticesinde belirlenen TOBB Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyeleri görev dağılımını yaparak oy birliği ile Ahmet Yolcu’yu başkan olarak seçti.

ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Ejder Bozkurt ve ATSO Genel Sekreteri Ahmet Çakır’ın doğal üye olduğu kişilik icra kurulunda Ayan Bulgu da Başkan Yardımcısı oldu.

TOBB Adıyaman Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Ahmet Yolcu da Adıyaman’da girişimcilik kültürünü yaşatmak için çalışacaklarını belirtti.

Yolcu, “Genç Girişimciler Kurulu başkanlık bayrağını devraldığım Sayın Abdulgani Bereket’e çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. İcra komitemizle birlikte hedefimiz bayrağı çok daha yukarılara taşımak. Bu kentin girişimcilik kültürünü yaşatmak, gelecek nesillere taşımak adına büyük bir sorumluluk yüklendiğimizin bilincindeyiz. Görev süremiz boyunca bu bilinçle hareket edeceğiz” dedi.