Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Adıyaman Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyeleri Başkan Ahmet Musa Yolcu başkanlığında bir araya gelerek toplantı gerçekleştirdi.

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) koordinasyonunda çalışmalarını yürüten ve geçtiğimiz günlerde görev dağılımını yaparak İcra Komitesi Başkanlığına A.Musa Yolcu’yu getiren Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyeleri hayata geçirecekleri projeler ve faaliyetler hakkında toplantı yaptı.

GGK Başkanı A. Musa Yolcu, “Adıyaman OSB’ye yabancı yatırımcı firmaların istihdam sağlamalarına yönelik toplantı gerçekleştirdik. Bu anlamda İstanbul’da tekstil firmalarıyla görüştük. OSB Başkanımızla görüştük ve yer tahsisi için çalışma yapıyoruz. İstanbul merkezli tekstil firması 500 ile 750 kişi arasında istihdam sağlayacak bir yatırım yapacak. Bununla ilgili gelişmeleri önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşacağız” dedi.