İstanbul Sanayi Odası tarafından Odamıza gönderilen yazıda;

İSO Enerji Verimliliği Ödülleri” 2019 yılı sonunda gerçekleştirilecek törenle sahiplerini bulacaktır.

Oda üyesi şartı aranmaksızın sanayi vasfı taşıyan firmaların katılabileceği ödüller kapsamında; 2016, 2017 ve 2018 yıllarında üretim ve uygulaması gerçekleştirilmiş “enerji verimli ürün” ile “enerji verimliliği projesi” kategorilerinde; KOBİ ve Büyük Ölçekli olmak üzere ayrı ayrı ödül verilecektir.

Toplumun tüm kesimlerinde enerji verimliliği farkındalığını arttırmak için İSO enerji verimliliği ödüllerine sanayi firmalarının yanı sır; akademisyenler üniversite-sanayi işbirliğine yönelik enerji verimliliği konusunda akademik çalışmaları, Odalarımız da dahil tüm kurum ve kuruluşlar (kamu kuruluşları, belediyeler, sivil toplum kuruluşları, birlikler, odalar, üniversiteler, okullar) enerji verimliliği alanında hayata geçmiş proje ve ürünleri ile “Özel kategoriler” kapsamında başvuruda bulunabilecektir.

Son başvuru tarihinin 31 Mayıs 2019 olduğu ödüllere ilişkin detaylı bilgiyi de içeren; başvuruların yapılacağı web adresi http://www.iso.org.tr/enerji-verimliligi-odulleri dir.

Bilgilerinize sunarız.