Faizsiz bankacılığın ülkemizde ve ilimizde yaygınlaşması bakımından önemli bir yatırım olarak görülen kamunun katılım Bankası olan “Vakıf Katılım” Adıyaman Şubesinin açılışı gerçekleştirildi.

Atatürk Bulvarı Hükümet Konağı karşısında hizmete sunulan Vakıf Katılım Adıyaman Şubesinin açılışına Vali Aykut Pekmez, Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, Vakıf Katılım Genel Müdürü İkram Göktaş, AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin, Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Uslu, STK Başkanları, sanayici ve işadamları katıldı.

Hem vakıf geleneğini hem de faizsiz bankacılığı bir arada buluşturan Vakıf Katılım Adıyaman Şubesi açılışı, İl Müftüsü Mehmet Taşçi’nin yaptığı dua sonrası Vali Aykut Pekmez, Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, ATSO Başkanı Mustafa Uslu, Vakıf Katılım Genel Müdürü İkram Göktaş ve diğer davetliler açılış kurdelesini birlikte kesti.