Adıyaman Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu, Meclis Başkanı Abdulgani Bereket ve yönetim kurulu üyeleri, Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Ticaret Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu, beraberinde Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Abdulgani Bereket, ATSO Başkan Yardımcıları A. Metin Günay ve M. Emin Güleş ile yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Adıyaman Belediye Başkanlığı görevine seçilen Dr. Süleyman Kılınç’ı makamında ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dileklerini iletti.

Adıyaman Belediyesi başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette yeni Başkan Kılınç’ın güzel işlere imza atacağına inandığını söyleyen ATSO Başkanı Uslu, kendilerine yeni görevinde başarılar diledi. ATSO Başkanı Mustafa Uslu ve beraberindeki heyeti ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kılınç ise tüm misafirlerine ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.