Sigorta Acentelerinin sorun ve çözüm önerileri ile ilgili olarak Adıyaman, Şanlıurfa, Diyarbakır, Batman, Mardin, Kilis, Gaziantep ve Şırnak illerindeki Odaların Meclis ve Meslek Komite üyelerinden oluşan “Sigorta Acenteleri Meslek Komiteleri Platformu” Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) ev sahipliğinde dördüncü toplantısını gerçekleştirdi.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesindeki Ticaret ve Sanayi Odaları bünyesinde bulunan Sigorta Acenteleri Meslek Komitelerinden oluşan platform, dördüncü toplantısını Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) ev sahipliğindeki toplantıda sektördeki sorunlarla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

ŞUTSO Sigorta Acenteleri Meslek Komite Başkanı Adem Köroğlu’nun başkanlık ettiği dördüncü toplantıda Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Sigorta Acenteleri Meslek Komitesi Başkanı Bülent Aydınlık, Meclis Üyesi Ejder Bozkurt,, Ahmet Yıldız temsil etti. Toplantıya, TOBB Sigorta Acenteleri İcra Komitesi Başkanı Levent Korkut, Başkan Yardımcısı Süleyman Özer, İcra Komitesi üyeleri Mehmet Özgür Yılmaz, Osman İnanoğlu, Yener Koçer ve TOBB Sigortacılık Sektör Meclis Başkanı Yavuz Özçağın da katılım gösterdi.

Sektördeki sorun ve çözüm önerilerinin ele alındığı toplantının ardından “Sigorta Acenteleri Meslek Komiteleri Platformu”nun bir sonraki toplantısının Kasım ayı içerisinde Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde yapılması kararlaştırıldı.