Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu’dan 15 Temmuz Mesajı

• 12.07.2019
  • adiyamantso

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu,  15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Uslu, mesajında şunları kaydetti. “15 Temmuz gecesi, maruz kalınan hain darbe girişimine, milletimizin, birlik ve beraberlikle verdiği mücadele, demokrasisine sahip çıkmasının en büyük göstergesi olarak tarihte yerini almıştır. Bizler Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası olarak ülkemizde refah ve huzura, ancak birlik, beraberlik ve demokrasi ile ulaşılabileceğine, büyüme ve kalkınmanın önündeki engellerin hızlı bir şekilde aşılmasının da güç birliği ile olduğuna inanıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, darbe girişimine karşı kahramanca mücadele verirken yaşamını yitiren şehitlerimize Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyor, şehitlerimizi bir kez daha saygı ve minnetle anıyor, kahraman gazilerimize de şükranlarımızı sunuyoruz”

Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu’dan 15 Temmuz Mesajı