Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Adıyaman Genç ve Kadın Girişimciler İcra Komitesi üyeleri, Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu’yu ve Yönetim Kurulunu ziyaret etti.

Karşılıklı sohbet havasında geçen ziyarette alışverişlinde bulunulurken Genç Girişimciler ve Kadın Girişimciler İcra Komitesi üyeleri ATSO Yönetim Kurulu üyeleriyle tanıştı.

ATSO Başkanı Mustafa Uslu, Genç Girişimciler İcra Komitesi Başkanı Ahmet Yolcu ve Kadın Girişimciler İcra Komitesi Başkanı Ayşe Gül’e çalışmalarında başarılar dileyerek, girişimcileri ve gençleri her zaman önemsediklerini ifade etti. Yönetim Kurulu olarak her iki kurula da destek olacaklarını belirten Başkan Uslu, her iki başkana da başarılar diledi.

Uslu, icra komitesinin Odalara kayıtlı girişimcilerden oluştuğunu, oda başkanlarının ve yöneticilerinin girişimcilerin yanında ve destekçileri olduğunu belirterek “Girişimcilik günümüz ticari hayatının en çok öne çıkan kavramı haline geldi. Gelişmiş ülkelere baktığımızda kadın ve genç girişimci sayısının çok fazla olduğunu görüyoruz. Ülkemizin daha da gelişmesi ve ekonomimizin daha da yukarı seviyelere çıkması için TOBB öncülüğünde kurulan girişimciler kurullarımızı yaptığımız etkinlik ve çalışmalarla desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

Tanışma ve nezaket amaçlı gerçekleşen ziyarette GGK ve KGK İcra Komitesi Başkanları Ahmet Yolcu ve Ayşe Gül, Başkan Uslu’ya ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Öte yandan ziyarete Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ahmet Yolcu, Gökhan Uslu, Ercan Dolgun, Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Ayşe Gül ve Seda Dikmen katıldı.