Ivanovo-Rusya Sektörel Ticaret Heyeti Hakkında

• 23.07.2019
  • adiyamantso

Güneydoğu Anadolu Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği tarafından, ihracatta yeni pazarların bulunması ve dış pazarlardaki payımızın arttırılması amacıyla 27-30 Ekim 2019 tarihlerinde Ivanovo/Rusya’ya yönelik Tekstil ve Konfeksiyon Sektörel Ticaret Heyeti programı düzenlenmesi planlanmaktadır.

Rusya Federasyonu’nun hızlı gelişen bölgelerinden biri olan Ivanovo, tekstil ve hazır giyim alanında önemli bir bölgedir. Rus tekstil ve hazır giyim üretiminin yarısı bu bölgede gerçekleştirilmekte olup Moskova'nın 300 kilometre kuzeydoğusunda yer alan bölge Rus tekstil sektörünün kalbi durumundadır.

Ekte yer alan taslak program çerçevesinde gerçekleştirilmesi planlanan ticaret heyetinin Ticaret Bakanlığı tarafından onaylanması durumunda Heyet Programı “2011/1 sayılı Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği’ne İlişkin Tebliğ” kapsamında değerlendirilecek olup, ticaret heyetinin tahmini katılım ücreti kişi başı 1.140 USD’ dir. Heyet organizasyonunun kesinleşmesi halinde katılım ücretinde yaşanabilecek artış veya azalışlar katılımcılara yansıtılacaktır.

Detaylı programı görmek için tıklayınız