Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Uslu’yu ziyaret etti.

ATSO Başkan Yardımcısı A.Metin Günay, Adıyaman Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ziya Duranay ve GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynal Abidin Kıymaz'ın da hazır bulunduğu ziyarette, ATSO Başkanı Mustafa Uslu’ya çalışmalarında başarılar dileyen Vali Demirtaş, ATSO bünyesinde yapılan çalışmalar ve faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyaretin sonunda Vali Demirtaş, gösterdiği misafirperverlikten dolayı Başkan Uslu’ya teşekkür etti.

Demirtaş, “Adıyaman’da görev yaptığım süre içerisinde birlikte güzel işlere imza attığımız Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Uslu’yu ve yönetim kuruluna başarılar diliyorum. Birlikte çalıştığımız süre içerisinde sanayicilerimize ve ilimizin ekonomisine hizmet anlamında güzel çalışmalar gerçekleştirdik. Kendisine ve yönetim kuruluna başarılar diliyorum” dedi.

ATSO Başkanı Mustafa Uslu ise, Demirtaş’a ziyaret ve güzel temennilerinden dolayı teşekkür ederek, “Bir dönem Adıyaman’da çok güzel hizmetlere imza atarak ilimizde hoş bir sada bırakan kıymetli Valimiz Mahmut Demirtaş’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Görev yaptığı Adana ilimizde de Adıyaman’ımızda olduğu gibi önemli çalışmalara imza attığını görüyoruz. Başarısının daim olmasını temenni ediyorum.” diye konuştu.