Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Adıyaman Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Ahmet Yolcu, yapılan seçimler sonucunda Güneydoğu Anadolu Bölge Temsilcisi oldu.

Şanlıurfa, Diyarbakır, Batman, Mardin, Siirt, Şırnak ve Adıyaman'ın da aralarında bulunduğu Genç Girişimciler Güneydoğu Bölge Başkanlığına yapılan seçimle Adıyaman Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Ahmet Yolcu seçildi.

Bölge olarak ortak çalışmalarla ilgili bir yol haritası belirleyip, vakit kaybetmeden çalışmalara başlayacaklarını belirten Ahmet Yolcu, “Öncelikle desteğini her zaman yanımızda hissettiren TOBB Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile Adıyaman TSO Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Uslu’ya teşekkür ediyorum. Temsilciliğimizi Adıyaman’ın üstlenmesine ve 6 ilimizin şahsıma, şehrimize ve Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası'na güvenlerine müteşekkirim. Gerçekleştirilmiş olan bölge temsilciliği seçimlerinin illerimize, temsil ettiğimiz bölgelerimize ve ülkemiz girişimciliğine faydalı olmasını temenni ederim. Koordinatör oda olarak Adıyaman TSO'yu ve şehrimizi en iyi şekilde temsil etmek için şahsım ve tüm kurulumuz en üst düzeyde çalışacaktır” dedi.

“Üstlendiğimiz bu görevi arkadaşlarımın da desteğiyle layıkıyla yerine getirmenin çabasında olacağımdan hiç kimsenin kuşkusu olmasın" diyerek, sözlerini sürdüren Yolcu şunları söyledi: “Amacımız, bölgemizdeki illerimizle birlik ve beraberlik içinde çalışmak olacak. Bu dönemde bölge olarak tüm bölgelerle işbirliği içerisinde, ortak planlama yapabilen, bölgesel işbirliklerinin yoğun olduğu, uluslararası birçok organizasyonu bölgelerimize çekmeyi hedefliyoruz. Bundan sonraki süreçte genç girişimciliği bölgede inşallah daha iyi yerlere taşıyacağız. İl kurullarıyla birlikte, ortak ve eş zamanlı projelere imza atarak, hedeflerimizi büyütmek en büyük arzumuz. Mesai harcandığında ve mücadele edildiğinde doğru olan her projenin hızla neticeye ulaştığını her birimiz yaptığımız çalışmalarda yaşamaktayız. Umarım tüm bölgeler olarak birlikteliğimiz ve dayanışmamız daim olur.

TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ali Sabancı önderliğinde toplanan bölge başkanları 13 bölgeden oluşuyor.