Sayın Üyemiz,

Güneydoğu Anadolu İhracatçıları Birliği'nden alınan bir yazıda, Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği tarafından, 30 Ekim - 02 Kasım 2019 tarihlerinde Guangzhou/ÇİN'e yönelik Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri Sektörel Ticaret Heyeti programı düzenlenmesinin planlandığı bildirilmiştir.

Söz konusu heyetin, Canton Fuarı ile eş zamanlı gerçekleştirilecek olduğu bildirilirken anılan fuara her yıl 200'e yakın ülkeden 150 bini aşkın ziyaretçi iştirak ettiği ifade edilmiştir. Aynı zamanda Çin ticari potansiyeli ile hedef pazarlarımız arasında yer aldığı ve gelişen ekonomisi ile ihracatçılarımıza önemli pazar fırsatları sunduğu belirtilmiştir.

Ekte yer alan taslak program çerçevesinde gerçekleştirilmesi planlanan ticaret heyetinin Ticaret Bakanlığı tarafından onaylanması durumunda Heyet Programı “2011/1 sayılı Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği'ne İlişkin Tebliğ”kapsamında değerlendirileceği ifade edilmiştir. Ticaret heyetinin tahmini katılım ücreti kişi başı 1.800 USD'dir (devlet desteği düşüldükten sonra firmaca ödenmesi gereken net tutar). Heyet organizasyonunun kesinleşmesi halinde katılım ücretinde yaşanabilecek artış veya azalışların katılımcılara yansıtılacağı aktarılmıştır.

Anılan heyete katılmak isteyen firmaların ekte yer alan formları doğru ve eksiksiz olarak doldurarak, katılım ücretinin aşağıdaki Birlik hesabına yatırıldığını gösteren dekont ile beraber en geç 02 Ağustos 2019 Cuma günü mesai bitimine kadar mustafakarsu@gaib.org.tr ve ramazantorun@gaib.org.tr e-posta adreslerine göndermeleri gerektiği bildirilmiştir. Heyete ilişkin duyuruya ve başvuru formlarına https://www.gaib.org.tr/Home/Haber/332   bağlantısından da ulaşılabilmektedir.

Bilgilerinizi rica ederim.

Katılım payına dahil olan hizmetler:

·         İstanbul- Guangzhou – İstanbul ekonomi sınıfı (THY) uçak bileti

·         İç hatlar - İstanbul gidiş-dönüş ekonomi sınıfı (THY) uçak bileti

·         Guangzhou'da 3 gece konaklama (4 veya 5 yıldızlı otelde: oda + kahvaltı)

·         İkili iş görüşmeleri için gerekli hizmetler, salon kirası, tercüman, tanıtım malzemeleri,

·         tanıtım hizmetleri vb.

·         Gerekli Tüm Transferler

Katılım payına dahil olmayan hizmetler:

·         Oteldeki ekstra oda harcamaları ve diğer ekstra harcamalar hariç olacaktır.

·         Yurtdışı çıkış harç bedelleri ve vize ücretleri katılımcılar tarafından karşılanacaktır.

EKLER:

1. Taslak Program (1 sayfa)

2. Katılımcı Şirket Bilgi Formu (1 sayfa)

3. Katılımcı Şirket Talep Yazısı (1 sayfa)

* Ödeme dekontları ulaştıktan sonra katılım kesinleşmekte olup, etkinlik kapsamında uçak

biletleri kesildikten ve otel rezervasyonları yapıldıktan sonra katılımcıların katılımını iptal

etmesi durumunda ücret iadesi yapılmayacaktır.

BANKA VAKIFBANK

ŞUBE GAZİANTEP