Kuruluşumuz TÜYAP Adana Fuarcılık A.Ş tarafından Adana Valiliği, Adana Büyükşehir Belediyesi, Adana Ticaret Odası, Adana Sanayi Odası, Adana Ticaret Borsası, Adana Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği, Adana Mobilya Sanayicileri İş Adamları Derneği, Adana Marangoz ve Mobilyacılar Odası, Çukurova Fuarcılık Anonim Şirketi ve KOSGEB’in destekleri ile hazırlanan ÇUKUROVA MOBİLYA DEKORASYON 12. Ev ve Ofis Mobilyaları, Dekorasyon, Aydınlatma, Ev Tekstili, Bahçe Mobilyaları, Ev Elektroniği ve Aksesuarları Fuarı, 1-6 Ekim 2019 tarihleri arasında TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.

TÜYAP’ın fuarcılık endüstrisindeki 40 yıllık deneyimi ve bilgi birikimi ile mobilya-dekorasyon sektörünün önemli bir ticari platformu olma başarısına ulaşan fuar geçtiğimiz yıl 40 bini aşkın ilgiliyi ağırlamıştır. Mobilya konusunda önemli üretici ve ihracatçı firmaların ürünlerini sergileyeceği fuara ATSO üyeleri davetlidir.