Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) yönetimi, Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

ATSO Başkanı Mustafa Uslu, Meclis Başkanı Abdulgani Bereket, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Metin Günay, yönetim kurulu üyeleri Mehmet Eroğlu, Nuri Günaydın, Atilla Duranay ve Abdurrahman Yargucı ile birlikte Emniyet Müdürlüğü görevine atanan İbrahim Ergüder’i ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder’e başarılar dileyen ATSO Başkanı Mustafa Uslu, “Her alanda birlikte olmak zorundayız. Ancak bu şekilde sorunları çözebiliriz. Adıyaman huzur kenti. Şehrimizde çok büyük olumsuzluklarımız yok. Ama genel anlamda yaşanabilir bir kent. Şahsım ve yönetim kurulum adına bizlere ne düşerse yaparız. Yeni görevinizde size başarılar dileyerek kurumlar arası iletişime açık olduğumuzu belirtmek isterim” dedi.

Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder de Adıyaman’ın huzurlu bir kent olduğunu, mevcut huzuru korumak ve daha iyi seviyelere çıkarmak için çaba sarf edeceklerini kaydederek ATSO yönetimine teşekkür etti.