Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Abdurrahman Kaan ve yönetim kurulu üyeleri Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

MÜSİAD Adıyaman Şubesi’nin Genel Kurul toplantısı için Adıyaman’a gelen MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, bir dizi ziyaretlerde bulundu. MÜSİAD Adıyaman Şube Başkanı Şerif Yıldırım ve MÜSİAD Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte ATSO’yu ziyaret eden Genel Başkan Kaan, ATSO Başkanı Mustafa Uslu, Başkan Yardımcıları Ahmet Metin Günay, Mehmet Emin Güleş ile görüştü. Ziyarette ATSO'nun çalışmaları ile ekonomiye ilişkin konular ele alındı.

MÜSİAD Genel Başkanı Kaan, iş dünyasının önündeki engellerin kaldırılması, yatırım ortamının iyileştirilmesi ve iş adamlarının yurt dışına daha fazla açılması konusunda çalışmalar yürüteceklerini bildirdi.

ATSO Başkanı Mustafa Uslu ise yeni görevinden dolayı MÜSİAD Genel Başkanı Kaan'ı tebrik ederek başarılar diledi. MÜSİAD Başkanı'nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Uslu, ATSO'nun çalışmaları hakkında bilgi verdi.