Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri organizasyonu ile; ilgililerine e-ihracat ve dijital dönüşüm hakkında bir vizyon kazanmaları, e-ticaret noktasında yol haritası oluşturabilmeleri ve yurt dışı pazaryerleri ile global bir ağ kurabilmeleri yönünde katkı sunmak amacıyla Odamızda 2 günlük bir E-İhracat, E-ticaret ve dijital dönüşüm eğitimi verilecektir.

Söz konusu eğitim; TOBB E-Ticaret Temsilcisi Başkan Yrd. Merter Özdemir, 4ARC CMO’su Yetkin Şekeroğlu, 4ARC CEO’su Murat Çelik, Eres Medya CEO’su Yılmaz Eres, E-Ticaret Merkez Genel Müdürü Mehmet Erdemi, 3GEN Teknoloji CEO’su Engin Özgen’den oluşan uzman bir kadro tarafından verilecektir. Bu kapsamda eğitim almak isteyen ilgililerin https://www.gaib.org.tr/forms/adiyaman_dijital/basvuru.htm adresinde yer alan katılım formunu doldurmaları gerekmektedir. Tüm üyelerimize duyurulur.

Tarih: 17-18 Ekim 2019 Perşembe-Cuma

Yer: Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası