ATSO Akreditasyon Denetiminde

• 02.12.2019
  • adiyamantso

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Akreditasyon Sistemi kapsamında, Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası'nda Akreditasyon Denetimi düzenleniyor.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından oda sistemlerinin iş dünyası nezdindeki saygınlığının artırılması, odalarda sunulan hizmet türlerinin genişletilmesi, hizmet kalitesinin iyileştirilmesi ve Türk Oda sisteminin Avrupa Oda sistemine uyumunun sağlanması amaçlanan akreditasyon sistemi kapsamında Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Akreditasyon Denetimi, 2-3 Aralık 2019 tarihlerinde gerçekleşiyor. İki gün sürecek olan denetimde Odanın gerçekleştirdiği çalışmalar gözden geçirilecek.

Türk Loydu Denetmeni Olcay Koca tarafından gerçekleşen denetim sonucunda B sınıfı oda olan Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası, yapılan denetimler sonucunda akreditasyon belgesini yenileyecek.

Akreditasyon Sistemin amacı, Türk Oda/Borsa Sisteminin; Oda/Borsalar arasında kalite bilincinin yerleştirilmesi, Oda ve Borsa Sisteminin iş dünyası nezdinde saygınlığının ve hizmet türlerinin artırılması, hizmet kalitelerinin iyileştirilmesi, Oda ve Borsa Sistemlerinin birbirine yakınlaşmasının sağlanması suretiyle Avrupa Oda/Borsa Sistemine uyumunun sağlanmasıdır. Bu çerçevede, Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine daha iyi hizmet verebilmek ve hizmet kalitesini 5 yıldıza yükseltmek amacı ile bu  sürece dâhil oldu.

ATSO Akreditasyon Denetiminde