Onlıne Dış Ticaret Uzmanlık Eğitimine Davet”

• 05.05.2020
  • adiyamantso

Sayın Üyemiz,

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri tarafından, üye firmalarımızın dış ticaret alanında nitelikli istihdam ihtiyacını karşılamak amacıyla; sertifikalı online “Dış Ticaret Uzmanlık Eğitimi” gerçekleştirilecektir.

Söz konusu eğitim programı ile dış ticarette kullanılan bilgi ve belgelerin mevzuatına uygun düzenlenmesi, gerekli operasyonların yapılabilmesi, yeniliklerin takibi konularında uzmanlaşmış meslek elemanları yetiştirilmesi hedeflenmektedir.

GAİB ve Gaziantep Üniversitesi iş birliğinde ücretsiz olarak verilecek 100 saatlik eğitim programı 13 Mayıs – 19 Haziran 2020 tarihleri arasında Gaziantep Üniversitesi Uzaktan Eğitim Platformu üzerinden gerçekleştirilecek olup, 8 Mayıs 2020 Cuma günü son başvuru tarihidir.

Ekte bilgileri yer alan eğitime başvurmak isteyen ilgililerin https://www.gaib.org.tr/tr/f/54.html linkinden online başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir.

Bilgilerinize rica olunur.

EK: Eğitim Bilgi Notu (2 Sayfa)