İslam Ticaret, Sanayi ve Tarım Odasının İslami Gıda İşleme Birliği Girişimi Lansman Etkinlinliği Hakkında Duyuru

• 24.07.2020
  • adiyamantso

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden aldığımız 23.07.2020 tarih ve 6429 sayılı yazıda, İslam Ticaret, Sanayi ve Tarım Odası'ndan alınan ilgili yazıda, İslami Gıda İşleme Birliği(Islamic Food Processing Association (IFPA)) isimli girişimin lansman etkinliği için, İslam Ticaret, Sanayi ve Tarım Odası (ICCIA) Genel Sekreterliği ile İslami Gıda Güvenliği Örgütü (Islamic Organization for Food Security) isimli kuruluşun işbirliği yaptığının bildirildiği, bahse konu girişimin, gıda ile ilgili tüm alanlarda yatırımcıları ve iş insanlarını içeren kıtalar arası bir girişim olmasının beklendiği, İslam İşbirliği Teşkilatı üye ülkeleri için gıda güvenliğini sağlamak amacıyla önemli tarım ürünleri üreticileri ve gıda endüstrisinin geliştirilmesindeki tüm paydaşları bir araya getireceğinin belirtildiği iletilmiştir.

Söz konusu girişimin tanıtımının 27 Temmuz Pazartesi günü Türkiye saatiyle 12:00'de video konferans formatında gerçekleştirileceği bildirilmiş olup, konuya ilişkin İslam Ticaret, Sanayi ve Tarım Odası'ndan alınan yazı ekte sunulmuştur, ilgilenenlerin ifpa@iofs.org.kz adresi üzerinden organizatörlerle iletişime geçmesi mümkündür.

Bilgilerinize sunarız.