Başkan Aybak ATSO’yu Ziyaret Etti

• 28.08.2020
  • adiyamantso

Adıyaman 1954 Spor Kulüp Başkanı Sait Aybak ve yönetim kurulu üyeleri ve Adıyaman Gazetecileri Cemiyeti (AGAD) Başkanı İbrahim Aslan ile Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Uslu’yu ziyaret ederek takıma destek istedi.

Adıyaman’da büyük başarılara imza atarak taraftarın gönlünü yeniden kazanmayı başaran Adıyaman 1954 Spor Kulübünün yeni sezonda daha büyük başarılar elde etmesi için herkesin desteğine ihtiyaçları olduğuna dikkat çeken Başkanı Sait Aybak kulübün 2020-2021 sezonu hazırlıkları ve yapılan transfer çalışmaları hakkında Başkan Uslu’ya bilgiler verdi.

Adıyaman 1954 Spor Kulüp Başkanı Sait Aybak, burada yaptığı konuşmasında, şu ifadelere yer verdi: “Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Uslu ve Yönetim kurulu üyelerinin bizlere olan desteğini bu yıl yeni sezonda görmek istiyoruz. Her zaman Adıyaman için çalışmalarına devam Başkanımızın yanımızda olan değeri büyüktür. Sizlerin nezdinde diğer yöneticilerimize de çok teşekkür ediyoruz. Bu takım ilimizin önemli bir değeri ve Allah'ın izniyle Adıyaman 1954 spor kulübümüzü üst liglere hep birlikte çıkaracağız. Bizler bu yolda bütün Adıyaman ile birlikte el ele verip zorlukların üstesinden gelebilmek için güçlerimizi birleştirelim diyorum. Umarım sizlerin desteği ile başarılarımız devam eder.”

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Uslu ise ziyaretten dolayı Adıyaman 1954 Spor Kulüp Başkanı Sait Aybak ve misafirlerine teşekkür ederek Adıyaman 1954 spor kulübüne 3. Ligde başarılar diledi.

Uslu; “ATSO olarak bizler takımımıza her türlü desteği verebilmek için elimizden geleni yapacağız. Adıyaman’da spora gönül veren herkes bu takımın bir üst lige çıkmasını gönülden ister. Bizler gelecek sezonda neler yapabileceğimizi yönetim toplantımızda değerlendirip sizlere elimizden gelen katkıyı sağlamaya çalışacağız. Şimdiden sizlere ve takımımıza başarılar diliyorum” dedi.

Başkan Aybak ATSO’yu Ziyaret Etti