“2021 Yılı Zorlukların Geride Kaldığı Yeni Bir Başlangıç Olsun”

• 31.12.2020
  • adiyamantso

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu, yeni yılın yeni bir başlangıç ve toparlanma yılı olması temennisinde bulunarak, 2021’in tüm dünyada sağlık ve huzura vesile olmasını diledi.

2020 yılını değerlendiren ve 2021 yılından beklentilerini paylaşan Başkan Uslu, yeni yıl mesajında şunları kaydetti: “Tüm dünyada olduğu gibi ülkemiz için de 2020 yılı pandemi, doğal afetler ve birbirinden farklı sorunlarla mücadele ettiğimiz zor bir yıl oldu. Bu süreci önümüzdeki zamanlarda sanırım pandemi öncesi ve pandemi sonrası olarak ikiye ayıracağız. Pandemiyle birlikte alışkanlıklarımız, yaşam şeklimiz hızla değişirken, merkezinde ‘dijitalleşmenin’ olduğu ‘yeni bir dünya düzenine’ doğru hızla ilerliyoruz. Büyük bir yol ayrımı ve dönüşümün içerisindeyiz,  bu dönüşüme de ayak uydurmak zorundayız. Temennimiz, 2021 yılının iş dünyamızın beklentilerinin karşılandığı ve ekonomiye olumlu katkılarının olduğu, şehrimizin ve ülkemizin her bölgesinde insanlarımızın daha huzurlu, sağlıklı ve müreffeh bir şekilde yaşamlarını sürdürdüğü bir yıl olmasıdır. Geçtiğimiz yıl pandemi, deprem ve çeşitli sebeplerle hayatını kaybeden sevdiklerimizi de bir kez daha anıyor, kaybettiklerimize Yüce Allah’tan rahmet, hastalarımıza acil şifa diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle; yeni bir yıla girmenin sevincini tüm Adıyamanlı hemşerilerimizle gönülden paylaşıyor, yeni yılın ilimize bölgemize ve ülkemize hayırlar getirmesini umuyor, tüm vatandaşlarımızın yeni yılını içtenlikle kutluyorum. "dedi.

“2021 Yılı Zorlukların Geride Kaldığı Yeni Bir Başlangıç Olsun”