Uluğ bey yüksek teknoloji uygulama ve araştırma merkezi hk.

• 23.02.2021
  • adiyamantso

Sayın Üyemiz,

Malumları olduğu üzere, Gaziantep Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren Uluğ Bey Yüksek Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezinin (ULUTEM) temel amacı; üniversiteler, araştırma merkezleri ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki bilim insanları ve araştırmacılar ile özel sektör çalışanlarına yüksek teknolojiye haiz altyapı sayesinde test, ölçüm, analiz ve eğitim hizmetleri sunmak ve aynı zamanda lisansüstü araştırmacıların çalışmalarına destek vermektir.

Bununla birlikte, Kamu-Üniversite-Sanayi iş birliklerini güçlendirerek katma değeri yüksek ürünlerin araştırılması ve geliştirilmesi amacıyla ilgili kurum ve kuruluşlara hizmet sağlayarak ülke ekonomisini daha ileri seviyelere taşımak Uluğ Bey Yüksek Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin asli görevleri arasında yer almaktadır.

Bu kapsamda, Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birliklerimiz koordinasyonunda 24 Şubat Çarşamba günü saat 10.00’da Uluğ Bey Yüksek Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından yürütülen çalışmaların aktarılacağı bir video konferans düzenlenecektir.

Bilgileriniz ve anılan toplantıya katılımlarınız rica olunur.

Video Konferans Linki: https://us02web.zoom.us/j/81493050252?pwd=dVhJT2Y0WXQ2M0ppZFNVYmd2UklZdz09

ZOOM Meeting ID: 814 9305 0252

Şifre: 123456