Menü

ATSO Heyeti Ankara’da Temaslarda Bulundu

ATSO Heyeti Ankara’da Temaslarda Bulundu
15 Ekim 2026
803 goruntulenme

ATSO Heyeti Ankara’da Temaslarda Bulundu

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden seçilerek güven tazeleyen Mehmet Torunoğlu, yeni yönetimiyle birlikte Ankara’da bir dizi önemli temaslar gerçekleştirdi.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Torunoğlu ve Meclis Başkanı Abdulgani Bereket, beraberlerindeki heyetle Ankara’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın ve Adıyaman milletvekilleriyle yapılan görüşmelerde, kentin ekonomik potansiyeli, üretim, istihdam ve yeni dönemde hayata geçirilmesi planlanan projeler ele alındı.

ATSO’NUN İLK ZİYARETİ TOBB BAŞKANI HİSARCIKLIOĞLU’NA

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi, 3 Ekim 2026 tarihinde gerçekleştirilen organ seçimlerinin ardından ilk ziyaretini Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na yaptı.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Torunoğlu, Meclis Başkanı Abdulgani Bereket, yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve Genel Sekreter Ahmet Çakır’ın katıldığı ziyarette, yeni dönemde hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında bilgi verildi.

Ziyarette konuşan ATSO Başkanı Mehmet Torunoğlu, seçim sürecini başarıyla tamamladıklarını belirterek, yeni dönemde de TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile birlikte çalışmayı arzu ettiklerini ifade etti.

Torunoğlu, “3 Ekim 2026 tarihinde Odamızda organ seçimlerimizi tamamladık. 18 meslek komitesinin tamamında desteklediğimiz listeyle üyelerimizin teveccühünü alarak yönetim kurulumuzu, meclis divanımızı ve delegelerimizi belirledik. Bugün de kıymetli Başkanımızı ziyaret etmek istedik. TOBB Genel Kurulu’nda da Sayın Hisarcıklıoğlu’nu destekleyerek bu dönemde yeniden Birliğimizin başında olmasını istiyoruz. Ben bu camianın en genç oda başkanıyım. Başkanımızın vizyonu, özellikle gençlere ve kadın girişimcilere verdiği değer bizim için çok kıymetli. Ülkemizin 81 ilini ziyaret ederek şehirlerin sorunlarını yakından takip ediyor. Her bölgenin sorunlarını bilen, şehirlerimizi yakından tanıyan bir başkanımızla yol yürümekten onur ve gurur duyuyoruz. Önümüzdeki dönemde de Başkanımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ise ATSO heyetini Birlikte ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu belirterek, yeniden göreve seçilen Mehmet Torunoğlu, Abdulgani Bereket, yönetim kurulu ve meclis üyelerini tebrik etti.

Hisarcıklıoğlu, “Başkanlarımızı, yönetim kurulumuzu, meclis üyelerimizi ve tüm çalışma arkadaşlarımızı tebrik ediyor, yeni dönemde başarılar diliyorum. Şehrimizin ekonomik ve sosyal gelişimi için bugüne kadar yürütülen çalışmaların yeni dönemde de başarıyla devam edeceğine inanıyorum. Seçimler şehrimiz ve camiamız için hayırlı olsun. Şimdi ülkemiz ve iş dünyamız için el birliğiyle çalışma zamanı” ifadelerini kullandı.

Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.

BAKAN YARDIMCISI AHMET AYDIN İLE ÜRETİM VE İSTİHDAM GÖRÜŞMESİ

ATSO heyetinin Ankara’daki bir diğer durağı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın oldu. Bakanlıkta gerçekleşen görüşmede, Adıyaman’ın ekonomik potansiyeli, üretim kapasitesinin geliştirilmesi, istihdam olanaklarının artırılması ve iş dünyasının beklentileri değerlendirildi.

Adıyaman’ın kalkınma hedeflerinin ele alındığı görüşmede, kentin ekonomik ve sosyal gelişiminin güçlendirilmesi için iş birliği ve ortak akıl doğrultusunda yürütülecek çalışmaların önemi vurgulandı.

Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın, Adıyaman’ın her alanda güçlenmesi, üretimin ve istihdamın artırılması için ortak akılla çalışmayı sürdüreceklerini belirterek, ATSO Başkanı Mehmet Torunoğlu ve beraberindeki heyete ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti.

ATSO Başkanı Mehmet Torunoğlu da nazik kabulleri nedeniyle Bakan Yardımcısı Aydın’a teşekkür etti.

ADIYAMAN MİLLETVEKİLLERİYLE YENİ DÖNEM PROJELERİ GÖRÜŞÜLDÜ

ATSO yönetimi, Ankara programı kapsamında Adıyaman milletvekilleri Doç. Dr. İshak Şan, Av. Mustafa Alkayış ve Hüseyin Özhan ile de bir araya geldi.

Gerçekleştirilen görüşmelerde, ATSO’nun yeni dönemde hayata geçirmeyi planladığı projeler hakkında milletvekillerine bilgi verilirken, Adıyaman’ın ekonomik gelişimi ve iş dünyasının beklentileri üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

Milletvekilleri, yeniden göreve seçilen ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Torunoğlu ve meclis üyelerini tebrik ederek yeni dönemde başarılar diledi.

Ziyaretlere ilişkin değerlendirmede bulunan ATSO Başkanı Mehmet Torunoğlu, “Ankara ziyaretimiz kapsamında milletvekillerimizle bir araya gelerek yeni dönemde gerçekleştireceğimiz projelerimiz hakkında bilgiler verdik. ATSO yönetimi olarak istişareye ve iş birliğine önem veriyoruz. Sayın milletvekillerimize nazik misafirperverlikleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.

ATSO yönetiminin Ankara temasları, Adıyaman’ın ekonomik ve sosyal gelişimine katkı sunacak projelerin hayata geçirilmesi, üretim ve istihdamın artırılması ve kurumlar arası iş birliğinin güçlendirilmesi açısından önem taşıdı.

Adıyaman TSO Mobil Uygulaması

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası'nın resmi mobil uygulamasıdır. Üyelerimiz için özel avantajlar sunar.

SSS

Sıkça Sorulan Sorular

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası, Adıyaman ilindeki ticaret ve sanayi faaliyetlerini desteklemek, üyelerinin ekonomik gelişimini sağlamak ve iş dünyası ile kamu arasında köprü görevi üstlenmek amacıyla kurulmuştur.

Üye olmak için gerekli belgeler arasında işletme ruhsatı, vergi levhası, imza sirküleri ve kimlik fotokopisi bulunmaktadır. Detaylı bilgi için web sitemizdeki "HİZMETLER" bölümünü ziyaret edebilirsiniz.

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerine çeşitli hizmetler sunmaktadır. Bu hizmetler arasında eğitim programları, danışmanlık hizmetleri, ticaret ve sanayi istatistikleri, fuar organizasyonları ve iş geliştirme destekleri yer almaktadır.

1. Odaya üyelik aidatlarını nasıl ödeyebilirim?

 

Oda aidat ödemelerinizi Halk Bankası IBAN: TR39 0001 0023 6136 2158 8750 07 hesabına Alıcı : Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odasına yatırabilirsiniz.

 

2. Ödeme yaparken hangi bilgileri yazmalıyım?

 

Ödeme açıklamasına mutlaka vergi kimlik numaranızı ve üyelik unvanınızı yazmalısınız.

 

3. Güncel aidat borcumu nasıl öğrenebilirim?

 

Ödeme yapmadan önce 0 (416) 216 46 46 numaralı telefondan muhasebe birimini arayarak güncel borç tutarınızı öğrenebilirsiniz.

 

4. Ödeme yaptıktan sonra dekontu iletmem gerekiyor mu?

 

Ödemelerinizin hızlı işleme alınabilmesi için dekontunuzu muhasebe birimine e-posta veya faks yoluyla iletebilirsiniz.

 

5. Üyelik aidatları için gecikme faizi uygulanıyor mu?

 

Yasal düzenlemelere göre belirlenen tarihlerde ödenmeyen aidatlar için gecikme faizi uygulanabilir. Borç bilgisi alırken bu durumu muhasebe birimimizle teyit edebilirsiniz.

 

Daha fazla bilgi almak için Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası ile iletişime geçebilirsiniz.

Oda toplantılarına katılmak için öncelikle üye olmanız gerekmektedir. Üyeler, toplantı tarihleri ve gündemleri hakkında bilgilendirilir. Katılım için önceden kayıt yaptırmanız gerekebilir.

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası'nın iletişim bilgilerine web sitemizin "İletişim" bölümünden ulaşabilirsiniz. Burada telefon numarası, e-posta adresi ve adres bilgileri yer almaktadır. Ayrıca, sosyal medya hesaplarımızdan da bize ulaşabilirsiniz.

Referanslar

Referans Bağlantıları

E-bülten Aboneliği

Adıyaman TSO’nun projeleri, sanayi yatırımları ve ticaret rehberleri için bültenimize abone olun.