ATSO Başkanı Uslu, Adıyaman’ın Sorunlarını Bakan Elvan’a Aktardı

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu,  Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan’ın katılımıyla gerçekleştirilen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Müşterek Konsey Toplantısı'na katılarak Adıyaman’ın ekonomik ve tarımsal sorunlarını Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan’a iletti.

TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları, TOBB Ticaret Odaları, TOBB Sanayi Odaları, TOBB Ticaret Borsaları ve TOBB Deniz Ticaret Odaları 'Müşterek Konsey Toplantısı', Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve 365 oda/borsa başkanlarının katılımıyla TOBB İkiz Kuleler Toplantı Salonunda gerçekleşti.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu, Adıyaman’ın ekonomik sorunlarını ve taleplerini Bakan Lütfi Elvan’a iletti. Adıyaman için hayati önem arz eden Koçali, Gömükan ve Çetintepe barajlarının durumuyla ilgili Bakan Elvan’a bilgiler aktaran Uslu, üyelerimizin finansmana erişim gibi önemli sorunlarını da ileterek destek talebinde bulundu.

Toplantının çok verimli geçtiğini belirten ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu, her daim iş dünyasının sesi olan, camiamızın beklenti ve taleplerini hükümet yetkilileri nezdinde yer bulmasına destek olan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkür etti.