ATSO Meclis Başkanı Abdulgani Bereket'in 15 Temmuz Mesajı

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Meclis Başkanı Abdulgani Bereket, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Bereket; mesajında şu görüşlere yer verdi: "Milletimizin birlik ve beraberlik ruhunu tüm dünyaya gösterdiği önemli bir günü birlikte kutlamanın gururunu yaşıyoruz. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, ülkemiz için tarihi bir dönüm noktasıdır. Bu önemli gün, milletimizin iradesine ve demokrasiye olan bağlılığını bir kez daha ortaya koymuştur. Bu vesileyle, demokrasimizin güçlenerek devam etmesi için hepimize büyük sorumluluklar düştüğünü bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Birlik ve beraberlik içinde, ülkemizin kalkınması ve refahı için çalışmaya devam edeceğiz. Bu büyük irade ve mücadele ruhunu hatırlayarak, şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum"