ATSO’nun Kıyafet Yardımları Devam Ediyor

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) desteğiyle öğrencilere giysi yardımında bulunuyor.

ATSO Yönetil Kurulu Başkanı Mustafa Uslu ve Başkan Yardımcısı A. Metin Günay, Kahta ilçesinde ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere hazırlanan kışlık kıyafetleri Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürü İ. Halil Tunçmen'i ziyaret ederek teslim etti.

Yardımların tesliminin ardından açıklamalarda bulunan ATSO Başkanı Mustafa Uslu, “Her yıl TOBB’un desteğiyle bin civarında öğrencimizi giydiriyoruz. Milli Eğitim Müdürlüğümüzle birlikte ilçelerde dahil olmak üzere Adıyaman’da ihtiyacı olan okullarımız tespit ederek bu işi rutin bir şekilde bu işi her yıl yapıyoruz. Biz eğitim ve öğretime çok önem veriyoruz. Çocuklarımız geleceğimizdir. Çocuklarımıza eğitim almaları için bizde kurum olarak üzerimize düşeni her yıl yaptığımız gibi bu sene de yapıyoruz. Bunu kendimize görev olarak addediyoruz. Eğitime yapılan yardım her zaman bütün yardımlardan daha önemlidir. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Rıfat Hisarcıklıoğlu’na desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürü İ. Halil Tunçmen, ATSO Başkanı Mustafa Uslu’ya ve TOBB’a teşekkür etti.