"BALIKESİR ÇARŞISI" İŞYERİ TAHSİS BAŞVURU İLANI

Adıyaman Merkez Ulucami Mah. Gölbaşı caddesinde yıkılan Adıyaman Lisesi alanında BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ tarafından yapılan "Geçici Esnaf Çarşısında yer alan 80 adet iş yerinin tahsisi yapılacaktır.

Başvurular, 8 Mayıs Pazartesi günü saat 10.00'da başlayacak ve 9 Mayıs Salı günü saat 17.00'de sona erecek olup, başvurular Hükümet Konağı G blok Kat: 2 Ticaret İl Müdürlüğünde kabul edilecektir.

Başvurunun talep sahibi Üyemiz tarafından şahsen (veya varsa noter tasdikli vekâletname ile vekili tarafından) yapılması gerekmektedir.

Başvurular ve tahsis işlemleri  Koordinatör Vali tarafından görevlendirilen "Tahsis Komisyonu" tarafından yürütülecektir.

Başvuruların, Konteyner Çarşıda yer alması öngörülen meslek gruplarına ayrılmış işyeri kontenjanından fazla olması durumunda; başvurucular arasında Noter Huzurunda 12 Mayıs Cuma günü saat 14.00'de kura çekilişi yapılacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI:

1- Deprem öncesinde Ticaret ve Sanayi Odasına veya Adıyaman Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğine bağlı mesleki odalardan birine kayıtlı olmak.

2- İşyerinin depremde tamamen yıkılmış, acil yıkılacak veya ağır hasarlı olması,

3- Tahsis tarihinden itibaren en geç 2 iş gününde, mesleği icra etmeye yönelik mal, malzeme ve dükkan için ekipmanı yerleştirerek, tahsis edilecek işyerini derhal faaliyete geçirebilir durumda olmak.

4- Katılımcılar sadece bir meslek için başvuruda bulunabilirler.

GEREKLİ BELGELER

- Nüfus cüzdanı sureti

- İşyeri hasar durum raporu

İŞYERİ TAHSİSİNDE TALEP EDİLEN MESLEKLER

*Aktar *Ambalaj *Av malzeme satıcılığı *Ayakkabı satıcılığı *Ayakkabı tamirciliği *Bakkal/Market *Kadın giyim *Beyaz eşya satıcılığı *Bilgisayar/Bilişim *Börekçi *Büfeci *Büro Ofis Makinaları Bakimi onarımı *Cep telefoncu *Çay ocağı *Çiğ köfteci *Çilingir- Anahtarcı *Diş kliniği *Dönerci/ Kebapçı *Elektrik plan proje *Elektrikçi *Elektronikçi *Erkek Berberi *Erkek giyim *Ev tekstili *Petshop *Fast Food *Fizyoterapistler *Diyetisyenler *Fotoğrafçı *Emlakçılık *GSM Operatörü *Güzellik Salonu *Hediyelik eşya satıcılığı *İç giyim *İklimlendirme (Isıtma-Soğutma) *İş kıyafetleri kostümü dikimi *Kadın kuaförü *Kafeterya *Kahvaltı salonu *Kasap *Kırtasiye *Kozmetik *Kuru temizleme *Kuruyemişçi *Lokanta *Manav *Mantı Gözleme evi *Matbaacı *Kaşe Reklam Hizmetleri *Medikalci *Mobilya satıcılığı *Müzik aletleri satış bakım onarım *Optikçilik *Pastaneci *Protez imalatı *Psikoteknik-SRC, Sıhhi tesisatçı *Sigortacılık *Spor Malzemeleri *Şal eşarp aksesuar giyim *Şarküteri *Bujiteri *Tarım market *Ziraî ilaçlama *Tatlıcı *Temizlik malzemeleri *Terzi *Tütüncü/Tespihci *Tuhafiyeci *Veteriner *Yöresel ev yemekleri *Yöresel ürünler satıcısı (Yufkacı dahil) *Züccaciye.