Dubai İş ve İnceleme GezisiDubai İş ve İnceleme Gezisi

DUBAİ İŞ VE İNCELEME GEZİSİ

Değerli üyelerimiz, 4-7 Aralık 2023 tarihinde Birleşik Arap Emirliklerinin Dubai şehrinde düzenlenecek 5 adet fuar var. Bunlar;

1) İnşaat makinaları ekipmanları ve teknolojileri

2) İnşaat, Yapı

3) Doğaltaş ve zemin kaplamaları

4) Kentsel tasarım ve peyzaj

5) Pencere, kapı ve cephe fuarları.

Bu fuarlara katılımın maliyeti ortalama 2.000 dolar civarıdır. % 60’ı KOSGEB destekli olup, ödemleri üyelerimiz yapacak daha sonra KOSGEB iade işlemini gerçekleştirecektir. Katılmak isteyen üyelerimizin bu fuarlara uygun Nace kodunu gösteren Vergi Dairesinden alacakları mükellefiyet belgelerini alıp Odamızda Cebrail Güneş’e ulaştırmaları ayrıca KOSGEB’e gidip kayıt yapmaları, KOBİ beyannamelerini güncellemelerini ve yurt dışı iş geliştirme desteğine başvurup Odamıza bilgi vermeleri gerekmektedir. Katılmak isteyen üyelerimizin bilgisine sunulur.

Ayrıca 2.000 dolar maliyetin içerisinde vize masrafı, ulaşım, konaklama iç ve dış transfer, akşam yemeği dahildir