KOSGEB İş Geliştirme Desteği Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Odamız Meclis Salonunda gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Torunoğlu, KOSGEB Adıyaman İl Müdürü Eşref Çakar, TOBB Adıyaman Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Sevil Binzet, kadın girişimciler ve Odamız üye firmalarının temsilcileri katıldı.

TOBB Adıyaman Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Sevil Binzet, kadınların devlet desteklerinden etkin bir biçimde faydalanarak iş dünyasında daha fazla yer almak istediklerini söyledi.

Başkanımız Mehmet Torunoğlu, yatırımcılara çağrı yaparak KOSGEB desteklerinden faydalanmalarını istedi.

Bilgilendirme toplantısında KOSGEB İl Müdürü Eşref Çakar, ilk olarak KOSGEB’in Girişimcilik Desteklerini bugünkü şartlara göre tekrar güncellediğini ve desteğin üst limitini 375 bin TL’den 1,5 milyon TL’ye çıkarıldığını duyurdu.

Toplantının devamında KOSGEB Uzmanı Serkan Ketenci, işletmelere ve girişimci adaylarına KOSGEB tarafından verilecek destekler hakkında ve 1-31 Ağustos tarihleri arasında başvurularının gerçekleşeceği İş Geliştirme Desteği 2024 yılı 2. Çağrısı hakkında ayrıntılı bilgiler verdi.