Meclis Başkanı Abdulgani Bereket, Cumhuriyet Bayramı'nı Kutladı

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Meclis Başkanı Abdulgani Bereket, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99. yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Meclis Başkanı Abdulgani Bereket, mesajında şunları kaydetti: “Aziz Milletimiz, büyük zorluklar neticesinde kazanılarak kendine emanet edilen Türkiye Cumhuriyeti’ni, huzur ve refah içerisinde yarınlara ulaştırmak için el birliği ile çalışmaya devam ederek geleceğe büyük bir ümit, inanç ve gayretle yürümek azmi ve kararlılığı içerisindedir. Milletimizin ortak eseri olan Cumhuriyetimize sahip çıkmak ve ülkemizin ve milletimizin geleceği için çalışmak, mücadele etmek, gerektiğinde fedakârlıkta bulunmak, hepimizin müşterek vazifesidir. Başta geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızın, bugünlere nasıl gelindiğini unutmayarak bu minvalde çaba göstermesi kutsal bir görevdir. Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyet'imizi kuran ve bizlere emanet eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bütün şehit ve gazilerimize Yüce Allah'tan sonsuz rahmet diliyor, Adıyamanlı hemşerilerimizin ve sanayici, işadamı üyelerimizin Cumhuriyet Bayramını kutluyorum” dedi.