Sigorta Acenteleri ATSO’nun Organizasyonunda Bir araya Geldi

İskender 85 Restoranda düzenlenen programa Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Torunoğlu, Meclis Başkanı Abdulgani Bereket, 1'inci grup sigorta acentelerini temsilen meclis üyeleri Serkan Gürkan, Hasan Erdal Toprak, Fehmi Yılmaz, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, sigorta acenteleri meslek komitesi üyeleri ve sigorta acenteleri temsilcileri katıldı.

ATSO Başkanı Mehmet Torunoğlu, 6 Şubat depremleri nedeniyle buruk bir hafta kutlandığını, sigorta acente sahiplerinden de kaybın olduğunu belirterek vefat eden sigorta acentesi sahiplerini andı.

Başkan Torunoğlu, ATSO’nun sigortacılıkta hizmetlerini anlatarak şunları söyledi; “Depremden sonra bir süreç yaşadık. Yönetim Kurulunda devir söz konusu oldu. Burada hem sizlere, meclis ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum. 13 Mart itibariyle bizler Ticaret ve Sanayi Odasında tekrar çalışmalarımıza başladık. O süreçte üyelerimizin acil ihtiyaçları için birçok faaliyet yürüttük. Tabi hem SAİK başkanımız dem DASK Genel Müdürümüzün desteğiyle sigorta acentelerimize de konteyner desteğinde bulunduk. Aynı şekilde bilgisayar ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştık. Bununla beraber hem KOSGEB’in hem de UNDP’nin hibe ve kredi desteklerinden üyelerimizi faydalandırmaya çalıştık. Yaklaşık 8.400 kişiye KOSGEB kredisini tahsis etmeye vesile olduk. Yine aynı şekilde toplamda 841 üyemize de toplamda 50 milyon TL’lik hibe desteğinde bulunduk. Bugünde bir araya gelelim istedik. Kaynaşmak ve sizlerin sorunlarını dinlemek amacıyla böyle bir organizasyon yaptık. Bizleri kırmayıp bugün burada olduğunuz için sizlere teşekkür ediyorum. Sigorta Haftası’nın tüm sektör temsilcilerine, sigortalılara ve sigorta çalışanlarına hayırlı olmasını diliyorum”