TOBB BAŞKANIMIZ HİSARCIKLIOĞLU ADIYAMAN’DA

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu beraberinde sivil toplum örgütleri, oda ve borsa başkanlarıyla birlikte deprem bölgesi Adıyaman'a geldi. Birlik Başkanımızı Meclis Başkanımız Abdulgani Bereket, Başkan Yardımcılarımız Hacı Dikmen, Mahmut Arslan, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Mehmet Eroğlu, Fatin Rüştü Zorlu Turanlı, İsmet Atay, Abdurrahman Şan karşıladı. Birlik Başkanımız Hisarcıklıoğlu, depremde hayatını kaybeden Yönetim Kurulu Başkanımız İrfan Torunoğlu'nun oğlu Mehmet Torunoğlu'na taziye dileklerini iletti. Adıyaman Üniversitesinde Ticaret Bakanı Dr. Mehmet Muş'un katılımıyla düzenlenen 'Adıyaman Adet Koordinasyon Merkezi' toplantısında depremde Adıyaman'ın durumu masaya yatırılarak ekonominin durmaması için yapılması gereken çalışmalar görüşüldü.